onsdag 1. september 2010

Tirsdag 17 august

Foreningen skriver; Med nydelig vær og stabil vind var det duket for en fin regatta. Vi la opp til lang løype og utvidet makstiden med en halv time for å være sikker på at de fleste kom i mål. Starten gikk ved Langstranda, babord bøye 1, opp Hjertøysundet, babord Toftbøen, vest av Store Hjertøy før en rundet Lille Svartoksen og i mål. Totalt 15 båter stilte til start".
Vi fikk en brukbar start, gikk på innsiden av Siriskjær og fikk taket på Pulverheksa ved innløpet til sundet og det holdt vi til mål. Krysset tett opp gjennom sundet og hadde en tett situasjon med Lady Therese hvor vi slo rett i baugen på henne og fikk satt seilene slik at hun måtte slå seg vekk. Kunne blitt en diskusjon av dette men ombord der er det bare gentlemen. Rundet Toftebøen og satte spinnaker. Jibbet denne etterhvert rundt forstaget. Ett par jibber med storseilet så var den løs igjen. Bra nedtak og vi holdt Pulverheksa bra bak oss helt til mål. Vi ble nr 2 og best av CB`ene. Det er å bemerke at skipperen hadde armen i fatle og har således beviselig slått Pulverheksa "one armed"












1 kommentar:

Ariel sa...

Etterlysning..
Sjefen på fordekket her!
En stk HH-seilersko etterlyses da den valgte å forlate meg der jeg (20min) etter runding av Toftebøen sto å jibbet spinnakkeren etter skippers ordre. Det ble da litt "bambi på isen" tendenser på fordekket med påfølgende spinnakker rundt forstaget. Skipper Roy ordnet opp med noen kjappe storseiljibber med påfølgende selvskryt, og avsendte skyllebøtter forover mot fordekket. Etter dette er det vistnok blitt påkrevd med sklisokker i skoene..